Kaljano paruošimo MOKYMAI, kaip teisingai paruošti kaljaną?
Įsigijus kaljaną ne visi žino nuo ko pradėti visą procesą, kaip tinkamai paruošti kaljaną ir kaip jį padaryti gaivu ir dūmingą namuose. Mūsų kaljano paruošimo mokymu metu sužinosite kaip viską atlikti tinkamai ir išvengti kaljano paruošimo klaidų ar kaljanų verslo įsteigimo Jūsų įmonėje.
Mokymai
Kaljano paruošimo MOKYMAI, kaip teisingai paruošti kaljaną?
Įsigijus kaljaną ne visi žino nuo ko pradėti visą procesą, kaip tinkamai paruošti kaljaną ir kaip jį padaryti gaivu ir dūmingą namuose. Mūsų kaljano paruošimo mokymu metu sužinosite kaip viską atlikti tinkamai ir išvengti kaljano paruošimo klaidų ar kaljanų verslo įsteigimo Jūsų įmonėje.
Kaljano skonis ir kvapas priklauso nuo naudojamo kaljano mišinio savybių, taurelės kuri naudojama procese ir jo pakavimo. Žinoma geresnis ir intensyvesnis, skonis ir kvapas išgaunamas jei naudojamas smulkesnis kaljano mišinys ir turi pakankamai daug sirupo, kuris išgarinamas rūkymo procese. Jis atsparesnis kaitrai – tokiu atvėju būna geresnis ir intensyvesnis skonis, ir kvapas.
Karščio kamera naudojama vietoje folijos ir kaminėlio. Karščio kameros yra įvairių gamintojų tokių kaip Kaloud, Zeppelin, Na-Grani ir kt. Naudojant karščio kamerą Jūs galite kontroliuoti kaitrą, tokiu atveju kaljano seansas bus malonesnis ir ramesnis. Karščio kameros nereikalauja daug priežiūros, todėl galėsite atsipalaiduoti ir be vargo kontroliuoti kaljaną pagal savo poreikius.
PAGALBA KLIENTUI
Susisiekite
Kedrų g. 3 Vilnius, Lietuva
Fizinė parduotuvė: +370 62664488
Bendras: +370 69226633
WhatsApp / Viber / Telegram
El.paštas: info@hookahshop.lt