Ką reikia žinoti prieš įsigyjant taurelę kaljanui?
Taurelės kaljanui tai pagrindinės dalys, į kurias dedamas tabakas. Taurelėje tabakas sušyla ir gaminasi, kad rūkymas būtų malonus ir komfortiškas.
Kaljano taurelės medžiagų skirtumai:
- Molis – ši medžiaga naudojama pagal tradicijas. Molis leidžia tolygiai paskirstyti šilumą, o tai leidžia tabakui pamažu įkaisti;
- Keramika – panašus į ankstesnį variantą, tačiau jie nesugeria sirupo, o tai leidžia ilgiau išlaikyti tabako skonį ir aromatą;
- Silikonas – tai yra moderni versija. Ją lengva valyti ir turi biudžetinę vertę. Jame šiluma nėra paskirstoma per visą paviršių, bet yra sutelkta viršutinėje dalyje, todėl turite būti atsargūs.
Populiariausi kaljano taurelių tipai:
- Phunnel – viduryje yra viena skylė. Skirta labiau stipresniam tabakui rūkyti, bet turint didesnio dydžio phunnelį galima rūkyti ir šviesų tabaką. Lengva trauka ir greitai kaista. Sirupas iš tabako nepatenka į šachtą. Phunnel taurelė dažnai būna glazūruota;
- Evil – taurelė masyvi su 5 skylutėmis. Su šia taurele gaunasi labai stiprūs kaljanai. Dėl skylučių ir masyvumo tabakas labai greitai atskleidžia savo stiprumą ir skonį. Taurelė labiau skirta stiprių kaljanų gerbėjams.
- Killer – turi 7 skylutes. Karščio perdavimas yra labai gausus dėl plonesnių sienelių, todėl tabakas gauna daugiau kaitros. Killer stiprumo perdavimu labai panaši į Evil taurelę, pakuojant silpnesnį tabaką reikia dažniau reguliuoti kaitrą;
- Turka – turkiška forma 5 skylučių. Ganėtinai plačios, lengvai rūkosi dėl skylučių skermens, ilgai kaista ir ilgai išlaiko karštį. Dažniausiai būna masyvesnės ir gerai perduoda skonį. Skirta lengvo ir aromatingo kaljano gerbėjams.
Jeigu norite, kad kaljano dūmas būtų pats sodriausias – labai svarbu, kad kiekvienas jo komponentas būtų ne tik pačios geriausios kokybės, tačiau taip pat ir derėtų su kitais. Juk geras rezultatas apima visumą, o svarbi jos dalis yra taurelė. Pas mus galite rasti labai platų jų pasirinkimą, tad esame tikri, kad nepriklausomai nuo Jūsų kaljano modelio – įsigysite ir labiausiai tinkamą taurelę.
Tinkama taurelė kaljanui – tai ne tik estetika, tačiau natūralu, kad dažnas nepamiršta ir jos. Juk norisi, kad vandens pypkė vizualiai atrodytų išvaizdi, harmoninga. Visgi, derinti taureles reikia prie kiekvieno kaljano, tad suskirstėme jas pagal pritaikomumą tam tikram modeliui. Tai turėtų supaprastinti paieškas. Jeigu, visgi, rasti nepavyksta – visada galite susisiekti su mūsų konsultantais, kurie labai mielai atsakys visus Jums kylančius klausimus ir patars tiek dėl taurelės, tiek dėl kitų kaljano dalių atitikimo. Renkantis įvertinkite taurelės sudėtį, tai yra, iš kokios medžiagos ji yra pagaminta, taip pat, kiek skylučių turi, vizualiką bei galiausiai, papildomas savybes, kurios gali būti orientuotos į skanesnį kvapą bei sodresnį skonį.
Nors taurelė kaljanui gali atrodyti tik kaip smulkmena, tačiau patikėkite, net ir ji gali nulemti skonio bei aromato pokyčius.
Taurelės
Ką reikia žinoti prieš įsigyjant taurelę kaljanui?
Taurelės kaljanui tai pagrindinės dalys, į kurias dedamas tabakas. Taurelėje tabakas sušyla ir gaminasi, kad rūkymas būtų malonus ir komfortiškas.
Kaljano taurelės medžiagų skirtumai:
- Molis – ši medžiaga naudojama pagal tradicijas. Molis leidžia tolygiai paskirstyti šilumą, o tai leidžia tabakui pamažu įkaisti;
- Keramika – panašus į ankstesnį variantą, tačiau jie nesugeria sirupo, o tai leidžia ilgiau išlaikyti tabako skonį ir aromatą;
- Silikonas – tai yra moderni versija. Ją lengva valyti ir turi biudžetinę vertę. Jame šiluma nėra paskirstoma per visą paviršių, bet yra sutelkta viršutinėje dalyje, todėl turite būti atsargūs.
Populiariausi kaljano taurelių tipai:
- Phunnel – viduryje yra viena skylė. Skirta labiau stipresniam tabakui rūkyti, bet turint didesnio dydžio phunnelį galima rūkyti ir šviesų tabaką. Lengva trauka ir greitai kaista. Sirupas iš tabako nepatenka į šachtą. Phunnel taurelė dažnai būna glazūruota;
- Evil – taurelė masyvi su 5 skylutėmis. Su šia taurele gaunasi labai stiprūs kaljanai. Dėl skylučių ir masyvumo tabakas labai greitai atskleidžia savo stiprumą ir skonį. Taurelė labiau skirta stiprių kaljanų gerbėjams.
- Killer – turi 7 skylutes. Karščio perdavimas yra labai gausus dėl plonesnių sienelių, todėl tabakas gauna daugiau kaitros. Killer stiprumo perdavimu labai panaši į Evil taurelę, pakuojant silpnesnį tabaką reikia dažniau reguliuoti kaitrą;
- Turka – turkiška forma 5 skylučių. Ganėtinai plačios, lengvai rūkosi dėl skylučių skermens, ilgai kaista ir ilgai išlaiko karštį. Dažniausiai būna masyvesnės ir gerai perduoda skonį. Skirta lengvo ir aromatingo kaljano gerbėjams.
Jeigu norite, kad kaljano dūmas būtų pats sodriausias – labai svarbu, kad kiekvienas jo komponentas būtų ne tik pačios geriausios kokybės, tačiau taip pat ir derėtų su kitais. Juk geras rezultatas apima visumą, o svarbi jos dalis yra taurelė. Pas mus galite rasti labai platų jų pasirinkimą, tad esame tikri, kad nepriklausomai nuo Jūsų kaljano modelio – įsigysite ir labiausiai tinkamą taurelę.
Tinkama taurelė kaljanui – tai ne tik estetika, tačiau natūralu, kad dažnas nepamiršta ir jos. Juk norisi, kad vandens pypkė vizualiai atrodytų išvaizdi, harmoninga. Visgi, derinti taureles reikia prie kiekvieno kaljano, tad suskirstėme jas pagal pritaikomumą tam tikram modeliui. Tai turėtų supaprastinti paieškas. Jeigu, visgi, rasti nepavyksta – visada galite susisiekti su mūsų konsultantais, kurie labai mielai atsakys visus Jums kylančius klausimus ir patars tiek dėl taurelės, tiek dėl kitų kaljano dalių atitikimo. Renkantis įvertinkite taurelės sudėtį, tai yra, iš kokios medžiagos ji yra pagaminta, taip pat, kiek skylučių turi, vizualiką bei galiausiai, papildomas savybes, kurios gali būti orientuotos į skanesnį kvapą bei sodresnį skonį.
Nors taurelė kaljanui gali atrodyti tik kaip smulkmena, tačiau patikėkite, net ir ji gali nulemti skonio bei aromato pokyčius.
Kaljano skonis ir kvapas priklauso nuo naudojamo kaljano mišinio savybių, taurelės kuri naudojama procese ir jo pakavimo. Žinoma geresnis ir intensyvesnis, skonis ir kvapas išgaunamas jei naudojamas smulkesnis kaljano mišinys ir turi pakankamai daug sirupo, kuris išgarinamas rūkymo procese. Jis atsparesnis kaitrai – tokiu atvėju būna geresnis ir intensyvesnis skonis, ir kvapas.
Karščio kamera naudojama vietoje folijos ir kaminėlio. Karščio kameros yra įvairių gamintojų tokių kaip Kaloud, Zeppelin, Na-Grani ir kt. Naudojant karščio kamerą Jūs galite kontroliuoti kaitrą, tokiu atveju kaljano seansas bus malonesnis ir ramesnis. Karščio kameros nereikalauja daug priežiūros, todėl galėsite atsipalaiduoti ir be vargo kontroliuoti kaljaną pagal savo poreikius.
PAGALBA KLIENTUI
Susisiekite
Kedrų g. 3 Vilnius, Lietuva
Fizinė parduotuvė: +370 62664488
Bendras: +370 69226633
WhatsApp / Viber / Telegram
El.paštas: info@hookahshop.lt