Svarbu naudoti kokybiškas anglis, nes nuo to priklauso dūmų skonis. Jeigu pasirinksite žemos kokybės medžiagą, ji bus kartaus skonio. Aukštos kokybės kokoso anglis, skirtas kaljanui, galima nusipirkti tik specializuotose parduotuvėse. Anglys ir priedai kaljanui pagal kiekvieno kaljanų mėgėjo poreikius mūsų parduotuvėje.
Yra keletas tipų akmens anglių, skirtų kaljanui:
- Kokoso anglys (ilgai dega, iš jo neatsiranda nemalonus poskonis);
- Citrina (greitai sušyla ir ilgai nedega);
- Savaiminio užsidegimo anglys (tinkamos įdegti „lauko“ sąlygomis).
Anglies kaina svyruoja nuo 4,5 eurų iki 7 eurų – kaina priklausoma nuo gamintojo ir perkamų anglių kiekio.
Kokosų anglys yra pagamintos iš natūralių medžiagų, ilgą laiką dega ir neturi sintetinių priemaišų.
Savaiminis užsidegimas bus patogus pasirinkimas, jei naudosite kaljaną gamtoje. Jis greitai užsidega, tačiau ilgai nedega ir jame yra cheminių elementų kurie kenkia labiau, nei nutūralios kokoso anglys.
Mūsų parduotuvėje yra anglys ir priedai kaljanui, todėl ilgai ieškoti nereikės!
Anglys ir priedai
Svarbu naudoti kokybiškas anglis, nes nuo to priklauso dūmų skonis. Jeigu pasirinksite žemos kokybės medžiagą, ji bus kartaus skonio. Aukštos kokybės kokoso anglis, skirtas kaljanui, galima nusipirkti tik specializuotose parduotuvėse. Anglys ir priedai kaljanui pagal kiekvieno kaljanų mėgėjo poreikius mūsų parduotuvėje.
Yra keletas tipų akmens anglių, skirtų kaljanui:
- Kokoso anglys (ilgai dega, iš jo neatsiranda nemalonus poskonis);
- Citrina (greitai sušyla ir ilgai nedega);
- Savaiminio užsidegimo anglys (tinkamos įdegti „lauko“ sąlygomis).
Anglies kaina svyruoja nuo 4,5 eurų iki 7 eurų – kaina priklausoma nuo gamintojo ir perkamų anglių kiekio.
Kokosų anglys yra pagamintos iš natūralių medžiagų, ilgą laiką dega ir neturi sintetinių priemaišų.
Savaiminis užsidegimas bus patogus pasirinkimas, jei naudosite kaljaną gamtoje. Jis greitai užsidega, tačiau ilgai nedega ir jame yra cheminių elementų kurie kenkia labiau, nei nutūralios kokoso anglys.
Mūsų parduotuvėje yra anglys ir priedai kaljanui, todėl ilgai ieškoti nereikės!
Kaljano skonis ir kvapas priklauso nuo naudojamo kaljano mišinio savybių, taurelės kuri naudojama procese ir jo pakavimo. Žinoma geresnis ir intensyvesnis, skonis ir kvapas išgaunamas jei naudojamas smulkesnis kaljano mišinys ir turi pakankamai daug sirupo, kuris išgarinamas rūkymo procese. Jis atsparesnis kaitrai – tokiu atvėju būna geresnis ir intensyvesnis skonis, ir kvapas.
Karščio kamera naudojama vietoje folijos ir kaminėlio. Karščio kameros yra įvairių gamintojų tokių kaip Kaloud, Zeppelin, Na-Grani ir kt. Naudojant karščio kamerą Jūs galite kontroliuoti kaitrą, tokiu atveju kaljano seansas bus malonesnis ir ramesnis. Karščio kameros nereikalauja daug priežiūros, todėl galėsite atsipalaiduoti ir be vargo kontroliuoti kaljaną pagal savo poreikius.
PAGALBA KLIENTUI
Susisiekite
Kedrų g. 3 Vilnius, Lietuva
Fizinė parduotuvė: +370 62664488
Bendras: +370 69226633
WhatsApp / Viber / Telegram
El.paštas: info@hookahshop.lt